Läs mer om evenemangen på Rocklunda i veckan.

 

Ica 100 års jubileum

Det har gått 100 år sedan Hakon Swenson la grunden till det företag som idag heter ICA. 100 års jubileet firas självklart i Västerås där allt började! På onsdag firas ICAs 100 års jubileum i ABB Arena med start kl. 13.00.

Läs mer

 

60+ mässa

Den årliga 60+ mässan arrangeras onsdag– torsdag i Bombardier Arena. Dagarna bjuder på ett fullspäckat program med utställare från olika branscher, uppträdanden, tävlingar och mycket mer. Missa inte Sveriges största seniormässa.

Öppetidet är 10.00- 16.00
Entréavgift: 60 kr.

Läs mer

 

 

Konståkningstävling

Konståkningstävlingarna Västeråstrofén och Västeråspiruetten arrangeras på Rocklunda lördag- söndag med start kl. 09.00.

Läs mer

 

 

Classic Motor bilmässa

Gillar du gamla bilar? Vill du lära dig mer, hitta reservdelar eller kolla in veteranbilar? Då får du inte missa den årliga bilmässan Classic Motor som arrangeras på lördag i ABB Arena.

Öppettider: kl. 08.00- 15.00
Entréavgift: 100 kr

Läs mer

 

 

Thåström

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i ​bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues. Nu är han ute på sverigeturné och på lördag har turen kommit till Västerås och Bombardier Arena. En oförglömlig kväll med en av Sveriges absoluta kultartister!

Läs mer