Solid Park Arena

Solid Park har köpt namnrättigheterna för tidigare Swedbank Park i Västerås. Solid Park Arena är stadens största fotbollsarena med kapacitet för 7000 åskådare där bland annat. Västerås SK, Syrianska IF, Gideonsbergs IF och IFK Västerås har sin hemmaplan.

Vi är glada och stolta över chansen att får sätta namn på arenan, säger Johan Åkerlund, VD på Solid Park. Naturligtvis är det en bra marknadsplats för oss men pengarna går till de föreningar som är delägare i Rocklunda Sport & Event AB så här får vi en bred sponsring till lokal idrott vilket vi verkligen gillar.

Glädjande att vi har en lokal och engagerad namnsponsor som även sedan tidigare är involverad inom ungdomsidrotten, säger Jacob Rynler, VD RSEAB som ansvarar för arenanamnen på Rocklundaområdet.

Avtalet är skrivet på 3 år med möjlighet till 2 års förlängning. Omskyltning av arenan beräknas vara klar i månadsskiftet mars/april.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jacob Rynler, VD RSEAB, 070-345 44 05, jacob@backtobase.se

Mikael Hagström, Marknadschef Solid Park, 070-349 07 85, mikael.hagstrom@solidpark.se

Rocklunda Sport & Event AB ägs av elva idrottsföreningar – VSK Bandy, TB Västerås, VSK Fotboll, IFK Västerås Fotboll, Gideonsbergs IF, IVH Västerås, IVH Västerås Ungdom, Irsta HF Ungdom, IFK Västerås Konståkningsklubb, VIK Hockey Västerås och VIK Hockey Ungdom. Samtliga föreningar är verksamma på Rocklunda. Syftet med företaget är att tillföra föreningarna som är aktieägare nya möjligheter till intäkter och skapa resurser för elitverksamhet inom varje idrott.

Solid Park levererar IT-drift samt avancerad konsulting inom systemutveckling, systemförvaltning, molntjänster och IT-infrastruktur till företag i Mellansverige. Solid Park grundades 2005 och har i dag kontor i Västerås, Stockholm, Norrköping, Linköping och Katrineholm.