2.1 C
västerås
tisdag, november 12, 2019
Mat & Konferens på Rocklunda

Mat & Konferens på Rocklunda

Välkommen till Rocklunda Restaurang & Konferens – möten och matupplevelser utöver det vanliga för alla tillfällen.

För aktuella menyer och mer information, besök rocklunda.nu
Kontakta oss för bokningar & events på 021-440 10 10

bistro
Bistro

I ABB Arena Nord är det många människor som träffas för en lunch eller fika. I Bistron på markplan serverar vi bl.a. dagens lunch. Normala öppetttider:

Vardagar 11.00-14.30
Lördagar & Söndagar 11.00-15.00

Vid hockey- och bandymatcher är Bistron öppen 2 timmar före matchstart, vid övriga arrangemang håller bistron öppet extra anpassat efter specifikt arrangemang.

Bistron är bokningsbar för event såsom afterwork, middagar och minimässor. Lokalerna är flexibla och vi har stor erfarenhet av kundanpassade lösningar. Hör av er för mer information om hur vi kan hjälpa er med ett lyckat arrangemang.

rest
Sportbar

En trappa upp finns vår Sportbar med affärslunch och en Restaurang för bokade tillställningar Affärslunchen är öppen vardagar kl. 11.30-13.30. Här kan du njuta av en lunch i lugnare miljö och med bordsservering.

Restaurangen kan du boka för fest och middagar för större sällskap. Köket är internationellt med en bas i läckra, kött- och fiskrätter av olika slag. Här finns något för alla tillfällen!

squarebox
Squarebox Pizza & Salladsbar

I lobbyn hittar du Squarebox Pizza & Salladsbar. Här kan du avnjuta vällagad pizza och fräscha sallader. Naturligtvis kan du också ringa och beställa för take away.

Ordinarie öppettider:
Måndag – Tisdag 9.00 – 20.00
Onsdag- Söndag 9.00 – 21.00

Ring och beställ på: 021-440 10 16.

cafe
Café

I vårt café i lobbyn har vi försäljning av varma och kalla drycker, smörgåsar och fikabröd. I Hälsokylen hittar du extraenergi och proteinrika produkter för snabb återhämtning efter härlig och intensiv träning på fantastiska Rocklundaområdet.

Ordinarie öppettider:
Måndag – Fredag 8.00 – 21.00
Lördag  – Söndag 9.00 – 21.00

X